شرکت دانش بنیان البرز ماشین کرج
شرکت دانش بنیان
شرکت دانش بنیان البرز ماشین کرج
دانش بنیان

کاربردهای دستگاه خشک کن تونلی

کاربردهای دستگاه خشک کن تونلی برای انواع صنایع غذایی، شیمیایی، گیاهان دارویی، انواع میوه و صیفی جات، صنایع ساخت و ساز و چوب، چوب بستنی و ...

کاربردهای دستگاه خشک کن تونلی Applications of tunnel dryer بسیار گسترده است و موارد مختلفی را شامل می شود که به مهمترین آنها در این مقاله اشاره می کنیم. دستگاه های خشک کن تونلی برای راه اندازی خطوط تولید در ابعاد صنعتی و کارخانه ای مورد استفاده قرار میگیرند. پیش از آنکه به کاربردهای دستگاه خشک کن تونلی بپردازیم بهتر است با دستگاه و ویژگی های آن به طور کامل آشنا شوید.

خشک کردن مواد غذایی، دارویی، گیاهی، انواع میوه ها در کنار حوزه های مختلف پیشرفت زیادی داشته است. برای اجرای اینکار از ماشین آلات پیشرفته ای با ابعاد و اندازه های مختلف به نام خشک کن استفاده شد. خشک کن های تونلی از بزرگترین دستگاه های خشک کن بودند که حجم محصولات زیادی را در زمان کوتاه تر خشک کردند.

در موارد زیادی خشک کردن محصولات سبب کاهش میکروارگانیسم ها و افزایش طول عمر آنها شد. بنابراین روی آوردن به خشک کردن محصولات یکی از جنبه های ایجاد کسب و کارهای زیادی گردید.

کاربردهای دستگاه خشک کن تونلی

 

مشخصات و کاربردهای دستگاه خشک کن تونلی صنعتی

پیش از این در سالهای گذشته خشک کردن محصولات با انرژی خورشیدی انجام می شد. اما هم حجم محصولات و تولیدات کم بود و هم زمان زیادی طول میکشید. اما به مرور سبک زندگی مردم تغییر کرد. این تغییرات هم در زمان و هم در نوع خانه ها و همچنین نوع تغذیه پیش آمد. بنابراین به استفاده از دستگاه های خشک کن جهت حذف رطوبت از محصولات روی آوردند. انواع خشک کن های صنعتی عبارتند از خشک کن های کابینی با تعداد کابین های مختلف ، خشک کن های تونلی و خشک کن های نواری با متراژ متفاوت.

مشخصات خشک کن تونلی

متراژ این خشک کن 6 متر، 8 متر، 12 متر و 18 متر می باشد. خشک کن های نواری نیز با این متراژها تولید می شوند. دستگاه خشک کن تونلی دارای واگن هایی است که محل قرارگیری سینی ها می باشد. معمولاً این واگن ها دارای جای 25 سینی  هستند. سینی های ساخت البرز ماشین کرج 60*80 می باشد.

پس از آنکه سینی ها در واگن ها قرار داده شد، آنها درون واگن ها جای میگیرند. سپس واگن ها داخل تونل قرار میگیرند. درب تونل کاملاً بسته می شود. این خشک کن های واگنی دارای یک بخشی به نام کوره جهنمی هستند که مشعل ها درون آنها قرار میگیرند. این خشک کن ها دارای فن و نوعی سانتریفیوژ هم هستند که سبب گردش هوا می شود.

انواع کاربردهای دستگاه خشک کن تونلی چیست ؟

 

بدنه این خشک کن ها از عایق پشم سنگ دانسیته 80 جهت جلوگیری از عبور و مرور هوا، آهن و گالوانیزه می باشد. رنگ این ماشین آلات کوره ای استاتیک است. این دستگاه های خشک کن تونلی همانطور که اشاره شد، از منبع حرارت مشعل گازی استفاده می کنند. چنانچه دستگاه برای مکانی سفارش داده شود که تامین گاز مشکل داشته باشد، می توانند بطور استثنا از المنت برقی هم در ساخت دستگاه ها استفاده کنند. در این حالت واگن ها از یک طرف وارد و از طرف دیگر خارج می شود.

در دستگاه های خشک کن نواری نیز که یک نوار نقاله دارد، محصولات سبزیجات با بافتی ترد و نازک و شکننده، از یک طرف وارد و از طرف دیگر خارج می شوند.

دستگاه خشک کن تونلی چیست - کاربردهای دستگاه خشک کن تونلی

 

 چگونگی عملکرد دستگاه خشک کن تونلی

همانطور که پیش تر نیز اشاره شد، خشک کن تونلی دارای یک درب در جلوی دستگاه و دیگری در انتهای دستگاه است. هوای گرم حاصل از مشعل ها نیز به طور غیر مستقیم و با کمک فن ها در درون تونل به حرکت در می آید. این حرکت به صورت جریان موازی، ترکیبی و مخالف است. پس از گذشت زمان مورد نیاز و حذف رطوبت از محصولات دستگاه متوقف می شود و واگن ها یک به یک از درب دیگر خارج می شوند.

ویژگی های خشک کن تونلی

در این دستگاه شما شاهد کاهش اتلاف انرژی و دستیابی به حداکثر بهره وری انرژی می باشید.

این دستگاه امکان آلارم رطوبت بالای داخل تونل را دارد و به این ترتیب می توانید جهت کاهش رطوبت با سیستم های تعبیه شده در دستگاه اقدام کنید.

مکانیزم کنترل این دستگاه دقیق است و طراحی آن بر طبق آخرین متدهای پیشرفته دنیا می باشد.

این ماشین آلات تضادی با محیط زیست ندارند.

دستگاه خشک کن تونلی برای محصولات مختلف امکان تنظیم دما و سرعت کارکرد متفاوت دارند. این کار با صفحه مانیتور و تابلوفرمان هوشمند دستگاه ها انجام می پذیرد.

 چگونگی عملکرد دستگاه خشک کن تونلی-کاربردهای دستگاه خشک کن تونلی

 

انواع کاربردهای دستگاه خشک کن تونلی چیست ؟

دستگاه خشک کن تونلی چیست؟ دستگاه های خشک کن تونلی امکان خشک کردن انواع میوه ها، گوشت، مرغ، ماهی، میگو، صیفی جات، قارچ، پوسته درختان، ریشه گیاهان، مواد شیمیایی مانند قارچ کش درخت که به صورت مایع است و سپس باید خشک شود و انواع محصولات غذایی مانند پیاز سرخ شده، بادمجان سرخ شده، کدو و … به صورت سرخ شده همگی از انواع محصولاتی هستند که با این دستگاه ها امکان خشک شدن دارند. در طول این فرآیند، رطوبت و آب درون مواد غذایی، کاملاً تبخیر شده و به همین دلیل ماندگاری بالایی خواهند داشت.

برای کاربردهای مختلف می توانید این دستگاه را با متراژهای متفاوت سفارش دهید. دستگاه خشک کن تونلی نیاز به فضای بزرگتری از ابعاد آن دارد. از طرفی محصولاتی مانند گیاهان، سبزیجات و … که دارای بافت نرم و نازکی هستند نیاز به دستگاه خشک کن متفاوتی دارند. دستگاه خشک کن نواری از آن جمله است. این دستگاه دارای یک نوار نقاله است به طوری که عبور این نوار نقاله از داخل کابین یا تونل دستگاه سبب حذف رطوبت سبزیجات می شود و دیگر درون دستگاه معطلی ندارد. مصالحی مانند تخته های سیلیکات کلسیم و تخته سه لا نیز از آن جمله اند.

ویژگی های خشک کن تونلی

 

قطعات الکتریکی و مکانیکی و کلوخ های دانه ای همگی از موارد دیگر کاربردهای دستگاه خشک کن تونلی هستند. چوب، کاغذ، موارد پزشکی و … از این موارد هستند. دستگاه خشک کن سیرو پیاز، دستگاه خشک کن شوید، دستگاه خشک کن گیلاس و آلبالو، دستگاه خشک کن لواشک، دستگاه خشک کن نارگیل، دستگاه خشک کن گوجه فرنگی و خیار و خربزه همگی از جمله کاربردهای این دستگاه ها می باشند.

البرز ماشین کرج پیشگام در زمینه طراحی و تولید جدیدترین دستگاه های خشک کن در ایران می باشد که امکان تماس با کارشناسان را به راحتی برای شما فراهم کرده است. تنها با یک تماس تمامی سوالات خود را رفع نمایید و با خیالی آسوده در راه کسب و کار خود، دستگاه های مورد نیاز را خریداری نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
خانه

همین الان شمارتو وارد کن تا با شما تماس بگیریم

مشاوره البرز ماشین کرج