09108698783
شرکت دانش بنیان البرز ماشین کرج
شرکت دانش بنیان
شرکت دانش بنیان البرز ماشین کرج
دانش بنیان

11 گام از مهمترین مراحل راه اندازی خط تولید تخمه آفتابگردان

11 گام از مهمترین مراحل راه اندازی خط تولید تخمه آفتابگردان تفت آفتابگردان، طعم زنی تخمه آفتابگردان، طعم ترش و گلپردار مخصوص تخمه های آفتابگردان بهترین کیفیت

فهرست مطالب

11 گام از مهمترین مراحل راه اندازی خط تولید تخمه آفتابگردان Setting up a sunflower seed production line  با دستگاه های مربوط به این خط تولید هم به صورت کارگاهی و هم به صورت صنعتی و کارخانه ای در این مقاله بطور کامل معرفی خواهند شد. برای فرآوری انواع تخمه آفتابگردان هم تفت، هم شور و همچنین طعم دار شدن، دستگاه هایی لازم است که به صورت اتوماتیک کار می کنند و حجم کار در ساعت یا در هر شیفت کاری توسط این دستگاه ها بسیار بالا میرود.

برخی از این دستگاه ها باید در قسمت ها و اتاق های مجزا باشند. در ادامه با این ماشین آلات راه اندازی خط تولید تخمه آفتابگردان به طور کامل آشنا خواهید شد.

11 گام از مهمترین مراحل راه اندازی خط تولید تخمه آفتابگردان

0 تا 100 راه اندازی خط تولید تخمه آفتابگردان

0 تا 100 راه اندازی خط تولید تخمه آفتابگردان را در ادامه خواهید دید اما پیش از هر چیزی محصول تخمه باید از پایه گل آن جدا شود و تمیز شود. بنابراین پس از جداسازی تخمه های آفتابگردان و تمیز کردن آنها از آلودگی ها به ترتیب مراحل زیر آنها را برای فرآوری آماده می کنند.

11 گام از مهمترین مراحل راه اندازی خط تولید تخمه آفتابگردان کدامند؟

شماره 1: دستگاه بوجاری، این دستگاه برای جدا سازی و یکدست سازی تخمه های آفتابگردان مورد استفاده قرار میگیرد.

شماره 2: دستگاه شورکن (تفت) از این دستگاه برای برشته کردن یا بو دادن تخمه همچنین شورکردن آن استفاده می شود. حرارت این دستگاه با مشعل گازی تامین می شود و عملکرد آن به صورت حرارت غیر مستقیم است. مخزن و درام آن از جنس استنلس استیل است و طبق درخواست بهداشت می باشد.

روش تولید تخمه آفتابگردان

شماره 3: الک ویبره به نام سرند شور کن : از این دستگاه برای جداسازی نمک اضافه و انتقال و خنک کردن تخمه آفتابگردان هایی که تفت شده اند استفاده می شود.

شماره 4: دستگاه طعم زن مایع: برای گلپردار کردن تخمه آفتابگردان، یا طعم آبلیمو یا سرکه ای دادن به تخمه ها از دستگاه طعم زن مایع استفاده می شود.

شماره 5: برای خشک کردن تخمه های آفتابگردان طعم دار یا گلپردار از دستگاه خشک کن خشکبار استفاده می شود.

0 تا 100 راه اندازی خط تولید تخمه آفتابگردان

شماره 6: دستگاه بسته بندی : انواع دستگاه های بسته بندی برای محصولاتی مانند تخمه آفتابگردان وجود دارد. بالابرهای مخصوصی این محصولات را به مخزن دستگاه های بسته بندی میرساند. سپس دستگاه ها با مدل های مختلف آنها را به شکل های متنوع بسته بندی می کنند. انواع دستگاه های بسته بندی تخمه آفتابگردان برای عرضه درست و با کیفیت این محصول استفاده می شود.

دستگاه های بسته بندی توزین دار (تک توزین، دو توزین، چهار توزین، شش توزین) دستگاه بسته بندی دوی پک، دستگاه قوطی پرکن و دستگاه ساشه تخمه آفتابگردان همگی از دستگاه هایی هستند که به شکل های مختلف دستگاه های بسته بندی است.

شماره 7: سیستم ازت زن: این سیستم روی دستگاه های بسته بندی تنظیم می شود. سبب پرکردن مقداری ازت داخل بسته می شود.

راه اندازی خط تولید تخمه آفتابگردان

شماره 8: سیستم درج مشخصات بر روی بسته بندی: تاریخ زن نیز سیستمی است که روی دستگاه تنظیم می شود.

شماره 9: با استفاده از جت پرینتر می توانید اطلاعات خود را روی بسته درج نمایید. این دستگاه هم به صورت اتوماتیک و هم به صورت دستی موجود می باشد.

شماره 10: قرار دادن بسته ها داخل کارتن های بزرگتر.

شماره 11: دستگاه شیرینگ: زمانی که بسته ها داخل کارتن ها قرار گرفت. با استفاده از دستگاه شیرینگ جعبه ها یا کارتون ها سلفون پیچ می شوند.

موارد جانبی و مهم در راه اندازی خط تولید تخمه آفتابگردان

چنانچه بخواهید تخمه های آفتابگردان را به صورت مغز شده بسته بندی کنید، باید از دستگاه اتوماتیک مغز کن تخمه استفاده کنید. بر اساس واحدهای دارای پروانه، گفته می شود، محل بوجاری باید از قسمت های دیگر جدا باشد. در این مورد باید با بخش مجوزها صحبت کنید.

تنها استفاده از رنگ های طبیعی، زردچوبه، زعفران و … در فرآوری تخمه آفتابگردان مجاز است.

نمکی که برای اینکار استفاده می شود، نمک تصفیه شده باشد و محلول آب و طعم ها که برای دستگاه طعم دهی استفاده می شود باید تصفیه شده و بدون آلودگی باشد.

شرایط بسته بندی باید کاملا بهداشتی و با رعایت شرایط استاندارد انجام شود. استفاده از دستگاه های بسته بندی تخمه آفتابگردان مورد اطمینان بهداشت در این مورد خیلی کمک کننده است. مشخصات محصول را حتما بر روی بسته ها درج نمایید.

خط تولید تخمه آفتابگردان

تخمه آفتابگردان با چه طعم هایی تولید می شوند؟

فرمولاسیون تخمه آفتابگردان نیز باید در نظر گرفته شود. طعم های نمکی، فلفلی، موهیتو، دودی، ترش، آبلیمویی و سرکه ای . … تولید می شوند. آنچه در اینجا حائز اهمیت است، ایجاد ذائقه های جدید است. محصولات شما به لحاظ کیفیت و شکل و ظاهر باید بتواند نظر مصرف کننده را جلب کند و او را تبدیل به مشتری وفادار کند. برای تولید محصولات با کیفیت باید از دستگاه های استاندارد که امکان تولید محصولات را به خوبی دارند استفاده کنید.

فراهم کردن شرایط خوب تولید و ارائه محصولی با کیفیت در گرو راه اندازی خط تولید تخمه آفتابگردان با کیفیت و قیمت مناسب است. در این صورت می توانید محصولاتی با کیفیتی کاملاً رقابتی در بازار داشته باشید. بالا بودن کیفیت نهایی محصول، خوش طعم و خوش ظاهر بودن محصولات در به ثمر رساندن خط تولید تخمه آفتابگردان بسیار مهم است.

روش تولید تخمه آفتابگردان در کارخانجات صنعتی

بدلیل اینکه تخمه آفتابگردان، بخصوص آنهایی که تفت داده شده یا طعم گرفته اند، از میان وعده های محبوب به شمار می آیند، تولید آنها بسیار پر سود خواهد بود. بازدهی و سود این خط تولید شامل موارد زیادی می شود که بخشی از آن مربوط به ماشین آلات راه اندازی خط تولید تخمه آفتابگردان است. که تحت عنوان 11 گام از مهمترین مراحل راه اندازی خط تولید تخمه آفتابگردان پرداختیم.

تخمه های آفتابگردان با طعم های مختلفی تولید می شوند. گاهی با طعم شیرین گاهی شور، برای طعم شیرین از شربت ذرت خشک نیز استفاده می شود. ادویه ها و گیاهانی مثل پودر پیاز یا پاپریکا هم استفاده می شوند. برای تغییر ظاهر آنها از رنگ های طبیعی نیز استفاده می شود. زمانی که تخمه های آفتابگردان به کارخانه می رسند، باید آنها را روی صفحات سیمی شکل تکان بدهند تا کثیفی های آن از بین برود. غربالگری انجام می شود و دانه های بزرگتر برای فرآوری می روند. بخش فرآوری را پیش تر شرح دادیم. پس از آن برای بسته بندی تخمه می روند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
خانه